Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Rólunk

TISZTELT LÁTOGATÓNK!

Cégünk - a Lenkei Bútorszerelvény Kft.- 1991-ben alakult fémfeldolgozó üzemből nagykereskedelmi vállalkozássá. A fémfeldolgozó üzem bútorszerelvények gyártásával foglalkozott, ez adta a lehetőséget, hogy a meglevő vásárlóinkat bővebb termékválasztékkal szolgáljuk ki.

A cég megalapítása azzal a célkitűzéssel indult, hogy széles választékkal, versenyképes árakkal, rugalmas kiszolgálási feltételekkel álljon a hazai asztalos-és faipari vállalkozások és szakkereskedők rendelkezésére, bútoralkatrészek, kellékek, ragasztók és felületkezelési anyagok forgalmazása területén. 

Az elmúlt több mint 25 év munkája során elértük, hogy cégünk széles körben ismert mind a magyarországi felhasználók és szakmai szervezetek, mind a hazai és külföldi beszállító partnerek körében. 

Egyre szélesedő termék-és vevőkörünk, valamint a dinamikusan növekvő beszállítói partneri kör is igazolják, hogy jó úton, jó irányban haladunk. 

Folyamatosan arra törekszünk, hogy termékválasztékunk bővítésével párhuzamosan, bővítsük a kapcsolódó szolgáltatások körét, legyen az házhozszállítás, közreműködés a termékkiválasztásban, vagy a műszaki specifikáció elkészítésében és nem utolsósorban a személyes kapcsolattartás lehetősége üzletkötő vagy vevőszolgálati munkatársainkon keresztül. 

Új webshopunk is azt a célt szolgálja, hogy még egyszerűbben és gyorsabban tudjuk kiszolgálni meglevő és új ügyfeleinket.

Köszönjük régi vásárlóink hűségét, és bízunk az új faipari generáció bizalmában. 

Üdvözlettel: 

   Lenkei Ágnes
   ügyvezető
   Lenkei Bútorszerelvény Kft. 

Nincs megjeleníthető termék.