Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

     

Pattex Ragasztóspray 400 ml

• Ragasztóspray magas kezdeti tapadással

• Gyors és időtálló végeredmény

• Három fokozatban állítható szórófejjel

• Alkalmas nedvszívó és tömör felületek ragasztására egyaránt

Cikkszám: 272776
Gyártó:

Leírás és Paraméterek

ALKALMAZÁSI TERÜLET
A Pattex Power ragasztóspray tartósan és gyorsan ragaszt szövetet, habosított műanyagot, üveggyapotot, bőrt, filcet, kartont egymással, vagy gumival, fémmel, fával, poliészter anyagokkal, továbbá alkalmas többféle PE fóliához. Nem alkalmazható polisztirol, polietilén (PE), polipropilén (PP) műanyagok, valamint lágyított PVC ragasztására.
A FELÜLET ELŐKÉSZÍTÉSE
A ragasztandó felületeknek szilárdnak, tisztának, tapadást gátló anyagoktól (olaj, zsír stb.) mentesnek kell lenniük. A fogadófelületen esetlegesen összegyűlt vizet fel kell szárítani. A szennyeződést megfelelő tisztítószer (pl. oldószer) segítségével, valamint csiszolással és portalanítással kell eltávolítani. Bevonattal rendelkező felületek esetében a gyengén tapadó részeket el kell távolítani és célszerű próbaragasztást is végezni. Ismeretlen anyag vagy kritikus alkalmazási körülmények esetén végezzen próbaragasztást, ill. forduljon szaktanácsadónkhoz
FELHORDÁS
Győződjön meg a felületek tisztaságáról. Alkalmazás előtt válassza ki a kívánt szórásképet és mennyiséget a szórófej elforgatásával, majd rázza fel alaposan a flakont. A ragasztandó felületektől 20-25 cm-re tartva a flakont egyenletesen vigye fel mindkét felületre a ragasztót – különösen ügyelve a szélekre. A felületek összeragasztása előtt várja meg az oldószer kipárolgását, szobahőmérsékleten (18-250C) kb. 10-15 percet, amíg a felület száraznak tűnik. Ezt követően pontosan illessze össze majd erősen nyomja egymáshoz a felületeket.
Figyelem, a túl hosszú, vagy túl rövid várakozás befolyásolhatja a kötés erősségét.

Hasonló termékek

Cikkszám: HE PAT 300
Gyártó: Henkel
Cikkszám: HE PAT ALL HT
Gyártó: Henkel
Cikkszám: HE PFA280E
Gyártó: Henkel
Cikkszám: HE PATS400
Gyártó: Henkel
Cikkszám: HE PFA250N
Gyártó: Henkel
Cikkszám: HE PAT 120
Gyártó: Henkel
Cikkszám: HE LOCT ECSET
Gyártó: Henkel
Cikkszám: HE PT/50
Gyártó: Henkel
Cikkszám: 1759656
Gyártó: Henkel
Cikkszám: HE LOCT STYLE
Gyártó: Henkel